Kuantum Liderlik

Tüm Organizasyonlar

KATEGORİ
ASEMBLE ORGANİZASYONLARI
ETKİNLİK HAKKINDA

Asemble düşleri sürekli kılarak gerçekleştirmenin sırrını iş dünyasına sunuyor. 2. Düş+Zaman=Gerçek Konferansı’nın bu yılki teması ise Kuantum Liderlik. İş hayatında oluşturulan hedefleri “gelecek düşleri” olarak tanımlayan Asemble 2. Düş+Zaman=Gerçek Konferansı’nı düzenledi. İş dünyası temsilcilerinin yönetim anlayışlarına farklı bir perspektif kazandıran ”Kuantum sıçrama”nın ayrıntılı bir şekilde ele alındığı konferans, 5 Mayıs 2008’de Conrad İstanbul ‘da gerçekleştirildi.

Yeni bir işe başlarken, şirket kurarken ya da piyasaya yeni ürün çıkarırken öncelikle başarımızı düşlemiyor muyuz? Bazen, zaman içinde yaşanan sorunlar ya da korkular, bizi esir almıyor mu? Düşlerimizin peşinden koşmayı bırakıp sorunlarımızla uğraşmaya ya da onları çözmeye odaklanmıyor muyuz? Ya da araçları amaç haline getirmiyor muyuz? Ama artık, düşleri hayata geçirme, sürekli büyümeye odaklanma ve ölümsüz şirketler yaratma zamanı!

“Düş, var olan en gerçek şeydir” sloganıyla ile düzenlenen “Kuantum Liderlik Konferansı” hayallerinin peşinde koşan, başarıda ve büyümede sürekliliğe odaklanan, bu yolda hiçbir zorluğa yenilmeyen iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi. İş dünyasında “kuantum liderlik” olarak tanımlanan bu kavramın dünyadaki öncüleri, danışmanları ve uzmanları, Türk iş dünyası ile tecrübelerini paylaştı. Kuantum liderlikte dünyaya örnek olan kurum ve kişilerin izlediği yol haritaları masaya yatırıldı. Bu kavramdan hareketle, “ölümsüz şirketler yaratmanın” sırları anlatıldı.

Konferansın konuşmacıları arasında Continental Havayolları eski CEO’su, Amerika’da 2005’de en iyi 10 CEO’dan biri olarak gösterilen Gordon M. Bethune, NLP ve Zihin Haritalaması Uzmanı Philipe Holt, Amerika’nın en tanınmış psikoterapistlerinden, iş dünyasında konsantrasyon ve başarı sırrının yaratıcısı Antony Galie, Dice Kayek markası yaratıcısı tasarımcı Ayşe Ege ve Türkiye’de kuantum düşünce tekniğinin öncülerinden R. Şanal Günseli yer alıyor.
Konferansta ela alınan konu başlıkları ise şöyle sıralanıyor: Kuantum Liderlik, Nasıl Ölümsüz Şirket Olunur? Siz ve Şirketiniz Gelecek 20 Yıla Hazır mı?, Hedeflere Ulaşmada Pozitif Liderlik Kuantum Sıçraması, Mind Mapping.